Novi nagradni natječaj: Back to School!

S početkom nove školske godine, počinje i naša nova akcija. Kao obiteljskoj tvrtki, jasno nam je da je hrana vrlo važna za rast i razvoj mladih. Isto tako, držimo da učenje nije ništa manje važno za njih, te da dobra ishrana i dobro učenje uvijek idu zajedno. Zato smo odlučili pomoći mladima kod povratku u školu, a roditeljima pri izboru pravilne ishrane za djecu i mlade. Ovo je ujedno i dobra prigoda da nešto saznamo, potaknemo učenike i studente da što bolje uče i zdravo jedu, a njihove napore ćemo nagraditi s 20 vrijednih nagrada!

U Back to school nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi đaci i studenti u Hrvatskoj, a natječaj traje od 20. 09. 2011. do 20.10.2011.

Zadatak vam je prikupiti 3 računa s minimalnim iznosom od 50 kn po računu iz bilo koje Pivac mesnica diljem Hrvatske i ukratko napisati kako vam klopa pomaže u učenju. Dodajte svoje osobne i kontakt podatke (ili podatke roditelja/staratelja kao imate manje od 16 godina) i sve nam to pošaljite na niže navedenu adresu.

Pravila natjecanja:
1. Kupite proizvode u mesnicama Pivac na području Republike Hrvatske u iznosu od najmanje 50 kuna i sačuvajte račun
2. Prikupite 3 takva računa
3. Na jednom papiru napišite Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, godina rođenja, razred ili godina studija, škola ili fakultet) i email adresu ili osobne podatke i email roditelja/staratelja, ako imate manje od 16 godina
4. Na istom papiru s nekoliko rečenica opišite kako vam klopa pomaže u učenju.
5. Opis i podatke, te 3 računa iz Pivac mesnica s iznosom od najmanje 50 kuna stavite u kovertu i pošaljite na adresu Mesna industrija Braća Pivac, Težačka bb, Vrgorac s naznakom “Za nagradni natječaj Back to school” ili sve navedeno skenirajte i pošaljite nam mailom na pr@pivac.hr
6. Pratite Mesnu industriju Braća Pivac na drštvenim mrežama Facebook i Twitter, kako biste saznali tko su pobjednici

Nagradni fond:
1. nagrada – Mini laptop Acer
2. nagrada – tablet PC Prestigio multipad
3. nagrada – smartphone HTC Desire
4. nagrada – Pivac poklon bon u iznosu od 400 kn
5. nagrada – Pivac poklon bon u iznosu od 200 kn
6. – 15. nagrada – Pivac majice „Jedem samo ono što je po travi skakutalo“

Kriterij za ocjenjivanje bit će kreativnost i rječitost, koju će ocjenjivati odabrani žiri sastavljen od predstavnika Mesne industrije Braća Pivac, Krazy Fish Consultinga i poznatih blogera iz područja obrazovanja i prehrane/zdravlja. Pobjednici će o nagradama biti obaviješteni putem e-maila i objavljeni na službenim stranicama Mesne industrije Braća Pivac na društvenim mrežama, kao i na www.pivac.hr.

Želimo vam puno uspjeha i sreće u školskoj i akademskoj godini 2011/2012.

Back to School - nagradni natječaj Mesne industrije Braća Pivac

Pravne napomene

Priređivač nagradnog natječaja „Back to school“ (u daljnjem tekstu Natječaj) je Mesna industrija Braća Pivac d.o.o., Težačka bb, Vrgorac. Ovaj Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, niti je povezan s Facebookom.

Zaposlenici Mesne industrije Braća Pivac d.o.o. i Krazy Fish Consultinga, kao i članovi njihovih užih obitelji ne mogu biti sudionici niti osvojiti nagradu. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju, u slučaju dobitka nagrade, sudjelovati u promotivnim aktivnostima Mesne industrije Braća Pivac d.o.o. u vezi s nagradnim natječajem. Ujedno sudjelovanjem daju suglasnost da se njihova imena javno objave kao i nagrada koju su osvojili. Sudionici natječaja suglasno prenose na Mesnu industrija Braća Pivac d.o.o. sva prava kao i pravo na neograničeno korištenje i objavljivanje njihovih prijavljenih prijedloga, te daju ovlaštenje Mesnoj industriji Braa pivac da bez daljnje naknade i posebne suglasnosti sudionika može koristiti prijavljene prijedloge na svojim web stranicama i društvenim mrežama, odnosno u promotivne svrhe za druge natječaje ili promociju. Mesna industrija Braća Pivac d.o.o. odriče se svake odgovornosti u eventualnim slučajevima povreda intelektualnog vlasništva i autorskih i drugih prava trećih osoba, koja bi sudionici natječaja mogli počiniti pri kreiranju svojih prijedloga. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici suglasno prihvaćaju uvjete natječaja i daju svoju suglasnost da ih Mesna industrija Braća Pivac d.o.o. može kontaktirati u svrhu promocije svojih natječaja i proizvoda. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će sudionici biti obaviješteni objavom izmjenjenih Pravila. Sudionici su dužni redovno se obavještavati o promjenama Pravila, kao bi se izbjegli eventualni nesporazumi.

Organizator će pregledati sve prijavljene prijedloge i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

* Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke prilikom davanja Suglasnosti.
* Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 48 sati na kontaktne podatke
* Prijedlog je već prijavljena na natječaj.
* Prijavljen prijedlog se ne pridržava teme natječaja.
* Prijavljeni prijedlozi su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u njima se nalaze javne ličnosti ili osobe koje nisu dale svoj pristanak za prijavu na natječaj.
* Prijedlogom se na bilo koji način krši zakone, omalovažava tuđa vjerska i politička uvjerenja, lažno prezentira ili omalovažava Organizatora i povezane proizvode, ili druge ljude, poduzeća i proizvode.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Mesne industrije Braća Pivac d.o.o. prema dobitniku nagrade. U slučaju nemogućnosti uspostave kontakta s dobitnikom iz bilo kojeg razloga i ukoliko se dobitnik ne javi u roku od 48 sati od objave dobitnika, gubi pravo na nagradu te se ista dodjeljuje sljedećem plasiranom i nastavno tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 48 sati od slanja poruke. Ukoliko se dobitnik ne odazove i ne preuzme nagradu, organizator ne preuzima odgovornost za ne korištenje nagrade. Dobitnk ne može zahtjevati nagradu u većem opsegu, količini ili vrijednosti od predviđene. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugi proizvod ili drugu vrijednost.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

U Vrgorcu, 20. 9. 2011.
Za Mesnu industriju Braća Pivac d.o.o.
Miljenko Pivac, direktor v.r.