MIB Pivac donirao vozilo hitne pomoći

Mesna industrija Braća Pivac d.o.o. donirala je vozilo hitne pomoći Zavodu za hitnu medicinu Splitsko dalmatinske županije za potrebe Ispostave hitne medicine u Vrgorcu. Donirano vozilo marke Citroën vrijedno preko 230 tisuća
kuna namijenjeno je još efikasnijoj i boljoj zdravstvenoj zaštiti svih građana područja grada Vrgorca.

„Svakom stručnom timu, a posebno onome u manjim mjestima, potrebna je kvalitetna oprema za što lakše i brže pružanje pomoći. Stoga je i naša želja pomoći zajednici u kojoj živimo i djelujemo te pridonijeti boljem životu svih naših sugrađana“, istaknuli su iz tvrtke Pivac.

Ključevi novoga vozila svečano su uručeni dr. Leu Luetiću ravnatelju Hitne medicinske pomoći Splitsko-dalmatinske županije 10. kolovoza u 10 sati u prostorijama tvrtke Pivac u Vrgorcu.

 

 

Nadamo se da se ovo vozilo biti od pomoci svim stanovnicima i gostima vrgorackog kraja, te djelatnicima Ispostave hitne medicine u obavljanju njihovog plemenitog poziva. Posebno smo sretni da smo na ovaj način ponovno dokazali našu brigu za zajednicu i ljude s kojima radimo i živimo.

Fotografije s uručenja možete pogledati na našim Facebook stranicama. Sve video priloge možete vidjeti na našem You Tube kanalu.